Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Problémák az ÁNYK-t futtató Java 1.8.0_60-as Java verzióval

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Az ÁNYK nyomtatványkitöltő program napi jelentés sikertelen elküldésével kapcsolatos megszaporodott megkeresésük miatt, 2015. augusztus 26-án megkerestük a NAV telefonos, technikai ügyfélszolgálatát ahol Köves Tibor Úr fogadta hívásunkat.

A telefonban elmondott hibajelenségre, mely a nyomtatványok beküldése során lép fel „mohu hiba” hibaüzenet adva, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az ÁNYK által beküldött nyomtatványt fogadó kormányzati rendszer, néha nem tudja feldolgozni azokat a nyomtatványokat, amiket az ÁNYK futtatásához szükséges Java futtatókörnyezet 1.8.0_60 számmal ellátott verziójában állítanak elő.

Köves Tibor Úr arról tájékoztatta cégünket, hogy az illetékes szakemberek el fogják hárítani a problémát, de a hiba javításáig ilyen esetben a magyarorszag.hu oldalon tudják beküldeni a nyomtatványt.

Erre több lehetőség is van:

  • A magyarorszag.hu oldalon bejelentkezve a „Dokumentumfeltöltés” lehetőséget kiválasztva van mód a korábban beküldésre megjelölt fájl feltöltésére, illetve
  • Az ÁNYK program felső menüsora alatt lévő ikonok közül a kis kék kulcsocskára kattintva, az alapértelmezett böngésző rögtön a megfelelő helyre navigál

 

Kérjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a fentebb részletezett probléma esetén próbálják a nyomtatvány beküldését a magyarorszag.hu oldalon keresztül megtenni.

Amennyiben a fenti lehetőségek ellenére sem sikerül beküldeni a nyomtatvány és kollégáinkhoz fordulnak segítségért, kérjük szíveskedjenek türelemmel lenni, a megnövekedett megkeresések miatti várakozás alatt.

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!