Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Fémkereskedelmi Napi Jelentések Elutasítása

2016. január 1-el a Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságokat összevonták az Adóigazgatóságokkal. Ez egységes folyószámla vezetési és jogosultság kezelési rendszer változásaival jár. A jogosultság kezelések változása miatt nem kell új regisztrációt kérni a Adó és Vámigazgatóságoknál hanem átforgatja az informatikai központ a jogosultságokat.


A 2016.01.05-i tesztüzem után problémák merültek fel a jogosultságok átforgatása során ezért előfordulhat hogy a napi jelentésre elutasító üzenetet kapott vissza a gazdálkodó.

 

A hibák kijavításán dolgozik a NAV informatika. A hibaüzenetek oka lehet még az ANYK frissítésének hiánya, ezért az ANYK keretrendszert és a  NAV F02-es nyomtatványt mindenki frissítse. Hibaüzenetekkel kapcsolatban az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailban is kérhetnek felvilágosítást a NAV Informatikától.

 

Budapest és Pest megye fémkereskedelmi ellenőrzése különvált. A Budapesti székhelyű gazdálkodók fémkereskedelmi ügyeit továbbra is a 1064 Budapest Rózsa utca 89-ben intézhetik (Tel.: 06 1 / 472-6600), a Pest megyei gazdálkodók fémkereskedelmi ügyeit a 1115 Budapest, Bartók Béla út 156. (Tel.: 06 1 / 550-1400) szám alatt intézhetik.


Fülöp Attila

SIOEXCISE KFT

http://sioexcise.hu

ügyvezető

06 70 / 676-56-50

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!