Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Fotók a programról

kepernyo-login

Belépés a programba

A programba való belépéskor ugyanazt a felhasználói nevet és jelszót kell megadni, mint a vaslap.hu weboldalra való belépéskor.

A teszt verzió azt jelenti, hogy a program csak a teszt adatbázishoz képes kapcsolódni. A vásárlás után létrehozzuk az Ön adatbázisát, mely teljesen elkülönül a többi vállalkozás adataitól.

A saját adatbázis létrejötte után Ön tudja szabályozni, hogy kollégái, megbízottai közül kinek milyen joga legyen a rendszerben. (Ki melyik modult láthatja, mit szerkeszthet, mit törölhet...)

Bevételezés

A legtöbbet használt képernyő a bevételezési felület, ezért ennek fotóját helyeztük el a bemutatóban. Nélkülözhetjük, minimalizálhatjuk az egér használatát, mivel az Enter és TAB gombokkal sokkal gyorsabban mozoghat az ablak felületén.

Ha elkezdjük beírni a átadó nevét, akkor a rendszer azonnal kikeresi őt a már fentélvő partnerek közül. Eközben a hasonló nevek is látszanak. Ha a program még nem találkozott a névvel (vagy partner azonosítóval), akkor megjelenik a gyors partner rögzítő ablak. Itt a kötelező adatok megadása történhet meg (név, cím, okmány száma, cég esetében adószáma), amelyek rögtön a partnertörzsbe is bekerülnek. Ha - egy már meglévő - partner okmánya lejárt, akkor a program figyelmeztet. (A partner kiválasztásakor egy figyelmeztető üzenet is megjeleníthető a "bódéban" dolgozó kolléga részére. Pl.: "Figyelem! Múltkor az alumínium alá vasat tett!") A cikkek kiválasztása, és mennyiségének beírása után kész a bevétjegy. (Most nem térünk ki az egyéb lehetőségekre.)

kepernyo-bevet

A bevét képernyő után kifotóztunk a programból egy törzsadat képernyőt is, a cikktözset. A cikk azonosító, név, csoportosítás, EWC kód, stb. rögzítése igen egyszerű. A cikk árának meghatározása pedig dátumintervallumonkét adható meg. Ha felvisszük a cikk listaárát - pl. 60 Ft-ot - 2010.01.01-től 2010.12.31-ig, akkor ezt követően bármikor megadhatunk akár egy néhány napra szóló árat, és program az előző intervallumot módosítja, beszúrja az új árat az adott dátumokra.

kepernyo-cikktorzs

Az átárazás előre elvégezhető, távoli számítógépről is. Ha egy cikkcsoport átrát módosítjuk, akkor a "bódéban" dolgozó kollégánk is az általunk - máshol - felvitt árat fogja használni.

A Vaslap program egyéb főablakaira, és listáira nem térünk ki ebben a rövid ismertetőnkben. Amennyiben többet szertne megtudni akár a listákról, akár az adatszolgáltatásról, akkor megkérjük hívja fel munkatársunkat a Kapcsolat menüpont alatt látható telefonszámon.

Program megoldásainkkal a célunk, hogy csökkentsük a kollégák, megbízottak munkáját!

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!