Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Egyszerre több helyen használható

Az Ön saját számítógépein kezelt adatbázis mellett a rendszer adatai (partnertörzs, cikktörzs, készlet, stb.) a vaslap.hu szerver számítógépén kapnak helyet. Minden vásárló egy saját, különálló adatbázist kap, amelyhez - az Interneten keresztül - bárhonnan felkapcsolódhat. Több felhasználó, több számítógépen is használhatja a programot, de csak olyan lehetőségekkel, amelyeket a tulajdonos beállít számára. (Arra is használható, hogy - a hozzá értő kolléga - éjjel, otthon megadja, hogy másnap a telepen milyen áron vételezzék a hulladékokat, de azért leginkább az adminisztrátor, a "környezetvédős" és a könyvelő tehermentesíthető a megoldással.)
vaslap_sema_01
A program Internet kapcsolat nélkül is működik, de ebben az esetben sem a szerveres "adatbázis-szinkron", sem a hivatali - elektronikus - adatküldés nem használható. A teljes - védett - adatbázis megvan a felhasználók mindegyik számítógépén. Ezzel a módszerrel jelentősen megnöveltük az adatbiztonságot, hiszen ha bármelyik számítógép tönkremegy, abban az esetben a többi gép vissza tudja tölteni számára az addig már "szinkronizált" adatbázist. Ugyanez vonatkozik a szerver számítógépre is, igaz ugyan, hogy ennek adatmentése folyamatos. Ez a lehetőség túlmutat a VPOP kérésén (a mentéssel és "visszatöltéssel" kapcsolatban), mert a számítógép meghibásodása miatt nem kell engedélyt kérni az adatbázis visszaállításra, hiszen az utolsó "szinkronig" megmaradt.

A vállalkozás résztvevői (közvetlen kollégák vagy megbízottak) a szerveren lévő adatbázison keresztül - ugyanazon adatokkal - közösen dolgozhatnak.

Csak egy programot kell megvásárolni,
és azt több helyen is használhatja!

A hatóságoknak, minisztériumoknak való adatszolgáltatást bármelyik számítógépről indíthatja, amennyiben a tulajdonos jogosultságot biztosít számára. (Pl. a környeztvédelmi nyomtatványokhoz szükséges listák kinyerésén kívül egyéb jogosultságot nem kell megadni a környezetvédelmi referensnek.)

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!