Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Áraink


Kétféle fizetési konstrukciót kínálunk:

vaslap_bevk80


Havi adatbázis használati
összeg a vaslap.hu szerverén:


Egyszeri díj
a programért,
melyet bármennyi számítógépén használhat:

Alacsonyabb havidíjú fizetés, nagyobb kezdőösszeggel

10.000,- Ft/hónap + ÁFA

138.000,- Ft + ÁFA

Magasabb havidíjú fizetés, alacsonyabb kezdőösszeggel

18.000,- Ft/hónap + ÁFA
(Egy év után csökken 10.000,- Ft-ra)

42.000,- Ft + ÁFA


Miért van szükség a havidíjra?
Rendszer működésének ismertetője itt.



Mit adunk az összegért?
  • Elküldjük a programról kiadott nyilatkozatunkat, mely a hatóságok részére szükséges. Ebben feltüntetjük mindazt, ami az engedélyeztetéshez kell.
  • A VPOP regionális központjának engedélyezési eljárásban érintett munkatársát pontosabban tájékoztatjuk a rendszerünk működéséről, hogy a helyszíni ellenőrzés során már egy ismert programmal találkozzon.
  • Létrehozzuk adatbázisát szerverünkön.
  • A vaslap.hu oldalon beregisztrált felhasználókat az Ön kérésére hozzácsatoljuk az Ön adatbázisához. (Az automatizmust itt elkerüljük, hogy a biztonságot megtartsuk.)
  • A vaslap.hu oldalról letöltött program (amellyel - engedélyek nélkül - a teszt adatbázist lehet csak látni) átvált az Ön adatbázisára és teljes értékű használatot biztosít.
  • A program kezelését annyira egyszerűvé tettük, amennyire csak lehetett, de, ha nem érzi elegendőnek az elküldött használati útmutatót, akkor hívhat telefonon bennünket.
  • A havidíjban foglalt összeg a frissítéseken (jogszabály módosítások követésén, javítások letöltésén) felül a rendszer normál működtetéséhez (szerveres, biztosított adatbázis) szükséges, melynek részleteiről IDE kattintva olvashat.
Mit nem tartalmaz a fenti összeg?
  • Személyes betanítás nem szerepel a fenti összegben, de - amennyiben szükségesnek érzi -, akkor kiszállási díj, és 6.000,- Ft-os óradíj ellenében ellátogatunk Önhöz. (A teszt verzión szinte mindent kipróbálhat. Ekkor tapasztalhatja, hogy átlagos számítógépes ismeretekkel is lehet a programot kezelni. Több esetben a kezelési útmutatóra sincs szükség.)
  • A program átalakításával, bővítésével kapcsolatosan változtatások illetve egyéni kérések megvalósításához csak egy közösen elfogadott összeg után látunk neki. Fontos megemlíteni, hogy a bővítések vagy új funkciók a többi felhasználó számára is elérhetőek lesznek, hiszen a programverziók frissítése központilag történik szerverünkről. Minél általánosabb, több vállalkozás számára hasznos újítást kér, annál olcsóbban végezzük el a bővítést.

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!