Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

A Vaslap 2. program elterjedése

Vaslap program az országbanAz országban több, mint 600 fémkereskedő rendelkezik engedéllyel. A VPOP a honlapján folyamatosan frissíti a engedélyesek listáját. (Ha kíváncsi rá, kattintson ide...) A működő cégek közül a legtöbben a manuális, azaz kézi adatszolgáltatást választoták. A közép- és nagy-vállaltok saját részükre írattak programokat, illetve a meglévő vállalatirányítási rendszerüket alakítatták át, hogy az megfeleljen a Pénzügyőrség elvárásainak. A kisvállalkozásoknak az a része, amely nem akarta kézzel írni a nyilvántartást, a piacon lévő néhány programból választott.

Programunkat több, mint 200 cég, és ennél is több telephely használja. A felhasználók tábora még most is folyamatosan növekszik.

A Vaslap program elterjedése az országban a térképen látható. A székhelyek nincsenek pontosan elhelyezve a térképen, csupán az országos megoszlás látható.

(A weboldalunkon való referencia megjelenést a Kedves Ügyfeleink a szerződésünk alapján vállalták. Ha valamely vállalkozás esetleg nem kíván megjelenni oldalunkon, kérjük jelezze nekünk, és eltávolítjuk a térképről.)

Egyre könnyebb használat...

Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek - mind a felhasználóknak, mind a NAV munkatársainak -, hogy rendszerünk tökéletesítésében segítenek nekünk! Igyekszünk a törvényi kereteken belül a lehető legtöbb folyamatot automatizálni, hogy még kevesebb időt kelljen tölteniük a számítógépes nyilvántartással. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem könnyű az Önök feladata sem. Sokan használják úgy a programot, hogy csak csekély számítógépes ismerettel rendelkeznek. Ezen kedves felhasználóinknak áll rendelkezésre telefonos segítségnyújtó szolgáltatásunk, ha valamit nem tud megoldani, hívja munkatársunkat! (Telefonszámainkhoz kattintson ide...)

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!