Elfogadva...

Vaslap program változások, javítások a kiadás óta...

Távoli segítség


Belépés

Partnerünk

Sió-Excise
Hirdetés
Jövedéki Tanácsadó és Szolgáltató Iroda

Kersés

Szavazás

Mennyi időt töltött el a papír alapú nyilvántartással naponta?
 

Hirdetések

Igazodunk a Fémtörvényhez


Kedves Látogató!

A weboldal, és az oldallal együtt működő "VasLap" nevű Windows program fejlesztés alatt áll.

A letölthető verzió a Fémtörvény (2009. LXI. törvény) és végrehajtási rendelet (312/2009. XII. 28.) alapján, a Vám- és Pénzügyőrséggel való egyeztetés után már elérhető. Kérdésével keresse munkatársunkat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, illetve a "Kapcsolat" menüpont alatt olvasható telefonszámon.

Az oldalon található tartalomból tájékozódhat a rendszerrel kapcsolatos tudnivalókról. Az átalakítás ideje alatt is igyekszünk bemutatni a megoldásunk lényegét.

vaslap_bevk80A programot 2010. első negyedévben (a Fémtörvényben rögzített VPOP-engedélyek kiadásához) vásárolhatja meg tőlünk. 2010. január elején pontos ár megadására került sor, mivel körvonalazódni látjuk a fejelsztési szükségletet az új verzióhoz. Az eddig olvasható - terveink között szereplő - egyösszegű, illetve a havidíjas programcsomag árát is megtekintheti ha ide kattint.

Indulás: 2010. február-tól

Kinek készült a VasLap rendszer?

Az oldal azoknak a személyeknek és kisvállalkozásoknak készült,

  • akik hulladék felvásárlással, kereskedelemmel foglalkoznak,
  • akik környezetvédelmi szakértői tevékenységet folytatnak e témában,
  • illetve azon vállalkozások számára, melyek napi tevékenységét egyszerűsíthetjük e lehetőséggel

Folyamatábra

Eredetileg - 2009-ben - a programot csak a Környzetevédelmi Hatóság igényeihez és a Számviteli kötelezettségekhez igazítottuk, de az év végén életbelépő Fémtörvény miatt a rendszert átalakítjuk a Vám- és Pénzügyőrség, mint fémkereskedelmi hatóság részére szükséges nyilvántartáshoz is. Így egy valóban intergált, egyszerűen kezelhető és költséghatékony programot kínálunk.

Hogyan működik? Mire jó? Olvasson tovább...

Bővebben...

Egyszerre több helyen használható

Az Ön saját számítógépein kezelt adatbázis mellett a rendszer adatai (partnertörzs, cikktörzs, készlet, stb.) a vaslap.hu szerver számítógépén kapnak helyet. Minden vásárló egy saját, különálló adatbázist kap, amelyhez - az Interneten keresztül - bárhonnan felkapcsolódhat. Több felhasználó, több számítógépen is használhatja a programot, de csak olyan lehetőségekkel, amelyeket a tulajdonos beállít számára. (Arra is használható, hogy - a hozzá értő kolléga - éjjel, otthon megadja, hogy másnap a telepen milyen áron vételezzék a hulladékokat, de azért leginkább az adminisztrátor, a "környezetvédős" és a könyvelő tehermentesíthető a megoldással.)
vaslap_sema_01
A program Internet kapcsolat nélkül is működik, de ebben az esetben sem a szerveres "adatbázis-szinkron", sem a hivatali - elektronikus - adatküldés nem használható. A teljes - védett - adatbázis megvan a felhasználók mindegyik számítógépén. Ezzel a módszerrel jelentősen megnöveltük az adatbiztonságot, hiszen ha bármelyik számítógép tönkremegy, abban az esetben a többi gép vissza tudja tölteni számára az addig már "szinkronizált" adatbázist. Ugyanez vonatkozik a szerver számítógépre is, igaz ugyan, hogy ennek adatmentése folyamatos. Ez a lehetőség túlmutat a VPOP kérésén (a mentéssel és "visszatöltéssel" kapcsolatban), mert a számítógép meghibásodása miatt nem kell engedélyt kérni az adatbázis visszaállításra, hiszen az utolsó "szinkronig" megmaradt.

A vállalkozás résztvevői (közvetlen kollégák vagy megbízottak) a szerveren lévő adatbázison keresztül - ugyanazon adatokkal - közösen dolgozhatnak.

Csak egy programot kell megvásárolni,
és azt több helyen is használhatja!

A hatóságoknak, minisztériumoknak való adatszolgáltatást bármelyik számítógépről indíthatja, amennyiben a tulajdonos jogosultságot biztosít számára. (Pl. a környeztvédelmi nyomtatványokhoz szükséges listák kinyerésén kívül egyéb jogosultságot nem kell megadni a környezetvédelmi referensnek.)

Fotók a programról

kepernyo-login

Belépés a programba

A programba való belépéskor ugyanazt a felhasználói nevet és jelszót kell megadni, mint a vaslap.hu weboldalra való belépéskor.

A teszt verzió azt jelenti, hogy a program csak a teszt adatbázishoz képes kapcsolódni. A vásárlás után létrehozzuk az Ön adatbázisát, mely teljesen elkülönül a többi vállalkozás adataitól.

A saját adatbázis létrejötte után Ön tudja szabályozni, hogy kollégái, megbízottai közül kinek milyen joga legyen a rendszerben. (Ki melyik modult láthatja, mit szerkeszthet, mit törölhet...)

Bővebben...

Vásárlás

Hogyan válhat Ön is az oldal, illetve program használójává?

Amennyiben úgy érzi, hogy segítségére lehetünk, akkor csak regisztrálja magát az oldalon a megfelelő kategória kiválasztásával. vaslap_bevk80Csak olyan személyek és cégek jelentkezését fogadjuk, melyek a hulladékgazdálkodási folyamatban érintettek. Az aktuális árainkat ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben Önnek részletes kérdései vannak, vagy szeretne személyesen beszélni kollégánkkal, kérjük írjon e-mailt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, vagy telefonáljon a "Kapcsolat" menüpont alatt olvasható telefonszámra.

Oldalainkon sütiket használunk. A böngészés folytatásával ezt elfogadottnak tekintjük!